Outerra forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Outerra Tech Demo download. Help with graphics driver issues

Author Topic: Sudden error during startup, have not seen anywhere mentioned  (Read 3391 times)

svemirzuk

  • Newbie
  • Posts: 3

Hello,

I was running the engine just fine, full version for a few days. All of the sudden with no changes that I recall having been made in options, I get "IO error during processing" and crash back to desktop, this happens when I try to log into the engine.

Anyone else have this error ever? and any solutions? I tried deleting the io.cfgs in the outerra folder but it did not help
Logged

svemirzuk

  • Newbie
  • Posts: 3
Re: Sudden error during startup, have not seen anywhere mentioned
« Reply #1 on: July 24, 2017, 04:28:04 pm »

well i caved finally and just deleted everything and reinstalled, currently updating... talkin to myself woooo
Logged

KW71

  • Outerra Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 760
  • Love OT!
Re: Sudden error during startup, have not seen anywhere mentioned
« Reply #2 on: July 24, 2017, 08:32:01 pm »

Hope that works!
Logged
"A man who is contented with what he has done, will never become famous for what he will do".

svemirzuk

  • Newbie
  • Posts: 3
Re: Sudden error during startup, have not seen anywhere mentioned
« Reply #3 on: July 24, 2017, 08:54:12 pm »

it sure did, back to flyin around! this thread can be deleted now
Logged

ziagg

  • Newbie
  • Posts: 8
Re: Sudden error during startup, have not seen anywhere mentioned
« Reply #4 on: July 26, 2017, 01:20:59 pm »

it sure did, back to flyin around! this thread can be deleted now

It's always good to have such threads, especially if they provide a solution. Many people search forums for their issue and might not even have to ask the question again if another person already went through the whole thing - I know I did it like that countless times  :)
Logged