Outerra forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Outerra Tech Demo download. Help with graphics driver issues

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 36

Author Topic: Outerra Anteworld Alpha Demo  (Read 857363 times)

Epicmokies

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 11
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #90 on: February 25, 2012, 12:49:06 pm »

Here's the Screenshot, its at 1080P so should i be setting it back to say 480?

*Edit
Changed the Negative LOD bais to "Clamp" think its had a slight benefit.
« Last Edit: February 25, 2012, 12:52:49 pm by Epicmokies »
Logged
CPU: Intel i5 2500K @ 3.7GHz
RAM: 4GB DDR3 Kingston
Motherboard: ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3
Videocard: MSI N560TI-Hawk
HDDs: Seagate Barracuda 500GB
PSU: Corsair TX650
Monitor: BenQ E2200HD + Chimei CMC 22 W

Hashmere

  • Newbie
  • Posts: 2
  • newbie
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #91 on: February 25, 2012, 12:53:10 pm »

I'd like to purchase this but the demo crashes on startup lol. Didn't expect it to work on this machine though. I'll be back on my main pc in a week. Keep being awesome until then, alright?

EDIT: Nevermind. Just needed a driver update.
« Last Edit: February 25, 2012, 09:56:40 pm by Hashmere »
Logged

cameni

  • Brano Kemen
  • Outerra Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6714
  • No sense of urgency.
    • outerra.com
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #92 on: February 25, 2012, 01:02:18 pm »

Here's the Screenshot, its at 1080P so should i be setting it back to say 480?
I see. You boosted the quality, but now the terrain generator doesn't have enough memory to keep all terrain tiles in cache. Since it's not yet linked, please adjust the limit-fractal slider to allow for a bigger terrain cache (this assumes you've got more than 512MB on-GPU memory). You could also lower the quality a bit, finding a compromise.
Logged

Epicmokies

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 11
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #93 on: February 25, 2012, 01:19:02 pm »

Alright, changed the Limit-fractal slider to 600 (hope thats not going to cause issues) and 600p is suiting me fine enough w/ good fps. Thanks alot for your help Cameni your a legend. :D
« Last Edit: February 25, 2012, 01:23:18 pm by Epicmokies »
Logged
CPU: Intel i5 2500K @ 3.7GHz
RAM: 4GB DDR3 Kingston
Motherboard: ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3
Videocard: MSI N560TI-Hawk
HDDs: Seagate Barracuda 500GB
PSU: Corsair TX650
Monitor: BenQ E2200HD + Chimei CMC 22 W

Tacosheller

  • Newbie
  • Posts: 1
  • newbie
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #94 on: February 25, 2012, 01:37:39 pm »

I was wondering, is there a way I could buy the game non-electronically? Like mail the money, or something? I could toss in my requested account credentials with it along with the money and maybe that'd work?
Logged

Oldtown

  • Member
  • **
  • Posts: 77
  • newbie
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #95 on: February 25, 2012, 01:53:17 pm »

Where to report Bugs?

The Southpole looks a bit ... ehm ... crazy ^^
Logged

cameni

  • Brano Kemen
  • Outerra Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6714
  • No sense of urgency.
    • outerra.com
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #96 on: February 25, 2012, 02:00:32 pm »

I was wondering, is there a way I could buy the game non-electronically? Like mail the money, or something? I could toss in my requested account credentials with it along with the money and maybe that'd work?
Not quite possible, but maybe a bank transfer.
Logged

cameni

  • Brano Kemen
  • Outerra Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6714
  • No sense of urgency.
    • outerra.com
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #97 on: February 25, 2012, 02:04:31 pm »

Where to report Bugs?

The Southpole looks a bit ... ehm ... crazy ^^
There's a support board in the Anteworld forum category.
Logged

[deleted]

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 232
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #98 on: February 25, 2012, 02:42:44 pm »

and I still say the UFO doesn't roll with Q and E. Did you check the sea near the right part of italy ? It's bugged.
Logged

SpaceFlight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 251
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #99 on: February 25, 2012, 02:46:55 pm »

and I still say the UFO doesn't roll with Q and E. Did you check the sea near the right part of italy ? It's bugged.

As far as I can tell both issues are known to Cameni and Angrypig.
Logged
"You see, Killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them, until they reached their limit and shut down."
Zapp Brannigan

cameni

  • Brano Kemen
  • Outerra Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6714
  • No sense of urgency.
    • outerra.com
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #100 on: February 25, 2012, 02:50:18 pm »

You need to turn off the auto-roll control first, but for some reason it's not bound in iomap.cfg.
And yes, there is plenty of bugs with seas and shores, it's WIP.
Logged

[deleted]

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 232
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #101 on: February 25, 2012, 02:56:07 pm »

Good. Also, for me the way you change speed is ok, maybe it should go a little... faster ? Especially if you are in space.

@cameni: I tried turning off the auto-roll, maybe it's a conflict with the HUD keybind ? In options I saw toggle auto-roll ctrl as tab (HUD too is tab).
Logged

cameni

  • Brano Kemen
  • Outerra Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6714
  • No sense of urgency.
    • outerra.com
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #102 on: February 25, 2012, 03:07:41 pm »

Yes the speed limit should be higher, and there's a bug in the multiplier - will be fixed in the next version.
We'll check the autoroll bindings too.
Logged

[deleted]

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 232
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #103 on: February 25, 2012, 03:19:43 pm »

One known issue - when you have UAC on Windows enabled, don't set the program directory for the data, it won't work correctly. I need to detect that case and disable the option in the installer.

I installed it in program files, have UAC on AND THERE ARE NO PROBLEMS. Don't disable that option...
« Last Edit: February 25, 2012, 03:22:25 pm by secret1962 »
Logged

cameni

  • Brano Kemen
  • Outerra Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6714
  • No sense of urgency.
    • outerra.com
Re: Outerra Anteworld Alpha Demo
« Reply #104 on: February 25, 2012, 03:35:22 pm »

At what level you have the UAC?
Logged
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 36